Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay / ilustracija GOLEMA TUGA Poginuli vatrogasac nedavno je dobio kćer, kolege imaju samo riječi hvale o njemu

GOLEMA TUGA Poginuli vatrogasac nedavno je dobio kćer, kolege imaju samo riječi hvale o njemu

Otac mu je izgubio život u ratu na dubrovačkom području

Vijest o tome kako je 42-godišnji Goran Komlenac iz Orašca izgubio život u požaru kod Ljupča, s nevjericom je dočekana u javnosti.

Njegovi kolege iz JVP-a Dubrovački vatrogasci duboko su potreseni, kao i svi oni koji su ga poznavali. U neformalnim razgovorima, svatko od njegovih poznanika za njega ima samo riječi hvale, piše Dubrovački dnevnik.

Njegovi kolege, prijatelji i poznanici tvrde kako se radi o simpatičnoj i vrlo ugodnoj osobi koja je jednostavno 'zračila pozitivom'. Navode kako je Komlenac bio sportaš te da je pobjeđivao u najtežim vatrogasnim vježbama i natjecanjima. Tvrde kako je radio i vatrogasne edukacije s djecom, kako je bio susretljiv i kako je rado pomagao.

Komlenac se kao dječak s obitelji doselio u Oračac, kao dijete majke iz Orašca i oca iz Slavonije. Njegov otac bio je policajac koji je u ratu izgubio svoj život na dubrovačkom području. Dubrovački vatrogasac ima suprugu i djecu. Jednu je kćer dobio prije nekoliko mjeseci.

Izvidi će pokazati kako je došlo do pogibije vatrogasca. Prema neslužbenim informacijama, Kolmenac se navodno odvojio od grupe vatrogasaca te su ga oni tražili cijelo poslijepodne i nisu ga uspijevali dobiti na mobitel. Ishod je, nažalost, tragičan.

Vaša reakcija na temu