Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GOLEMA TUGA Troje od osmero tragično preminulih djevojaka i mladića u Posušju su studirali na splitskom Sveučilištu

GOLEMA TUGA Troje od osmero tragično preminulih djevojaka i mladića u Posušju su studirali na splitskom Sveučilištu

Mirela Rezo je bila brucošica PMF-a, a Marija Pavković i Stipe Romić FESB-a

Troje od osam tragično preminulih djevojaka i mladića u Posušju su studirali na splitskom Sveučilištu. 

Mirela Rezo je bila brucošica PMF-a, a Marija Pavković i Stipe Romić FESB-a.

Dekan PMF-a Nikola Koceić - Bilan je shrvan zbog pogibije mladosti.

- Užas, užas, nezapamćena tragedija. Sve nas je baš potreslo. Ne pamtim ni kao student ni kao profesor ovoliku tugu. Mirela je studirala biologiju, od rujna je na našem fakultetu, brucošica, dijete koje je praktički tek počelo živjeti. Nije stigla ni osjetiti radost studentskog života - prva je reakcija Koceića Bilana.

Naglasio je kako će se dostojno oprostiti od Mirele, otići će na ispraćaj, u ponedjeljak sva nastava na PMF-u počinje minutom šutnje, a kolegij iz biologije će biti odgođen.

Jednako pogođen je i dekan FESB-a.

- Što reći, velika tragedija. Novu 2021. godinu započinjemo na najgori mogući način, viješću kako je u užasnoj tragediji, koja se u novogodišnjoj noći dogodila u Posušju, živote izgubilo dvoje naših studenata Marija Pavković i Stipe Romić.  Marija i Stipe tako, nažalost, nikad neće dobiti priliku završiti preddiplomski sveučilišni studij Elektrotehnike i informacijske tehnologije, koji su na našem fakultetu započeli u rujnu - kazao je Srdjan Podrug.

 Ne postoje riječi kojima se, dodao je, može opisati neizmjerna bol i tugu koju osjećaju.

Koceić - Bilan i Podrug su i  ovim putem uputili izraze najdublje sućuti obiteljima, prijateljima i kolegama preminulih studenata čiji su životi i snovi prerano ugašeni.

Vaša reakcija na temu