Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Gordan Jandroković: Građani su kaznili one koji su govorili na neprimjeren, ružan i prostački način

Gordan Jandroković: Građani su kaznili one koji su govorili na neprimjeren, ružan i prostački način

'SDP nije ponudio ništa'

Rezultate izbora za Dalmatinski portal komentirao je Gordan Jandroković.

'Veliki uspjeh i velika pobjeda HDZ-a. Razlika između nas i SDP-a je 20 mandata. Vjerujem da će tako i ostati. Ovo je treća pobjeda po redu. Nakon 8 godina velikih izazova, vodili smo ozbiljnu politiku, osigurali smo sigurnost građana, osigurali smo dobru gospodarsku situaciju i građani su to na izborima honorirali. Istovremeno, kaznili su one koji su govorili na neprimjeren način, ružan, prostački način i očito je da građani ne žele politiku koja se temelji na napadima i destrukciji. SDP nije ponudio ništa, a u sve se uključio i predsjednik  države koji je predvodnik takve komunikacije', kazao je Jandroković.

Odgovorio je i na pitanje slaže li se s Ivanom Anušićem koji je rekao kako je Domovinski pokret prirodni partner HDZ-a.

'Meni su ovo sedmi izbori pa sam oprezan što govorim, neću žuriti dok ne vidim konačne rezultate. Kada vidimo koliko su skupile druge političke opcije onda ćemo razgovarati', zaključio je Jandroković.


Vaša reakcija na temu