Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO/VIDEO Požar iznad Strožanca stavljen pod nadzor, kanader je odradio svoj dio posla

FOTO/VIDEO Požar iznad Strožanca stavljen pod nadzor, kanader je odradio svoj dio posla

Požarište su ostali sanirati vatrogasci s tla

NOVO:

U Županijskom vatrogasnom centru Split doznajemo kako je kanader na požarištu iznad Podstrane odradio svoj dio posla. Požar je stavljen pod nadzor, a na terenu su ostali vatrogasci koji će nastaviti sa sanacijom požarišta.

Iako je vatra buknula relativno blizu kućama, veće opasnosti za ljude i njihovu imovinu nije bilo. 

Kolika je opožarena površina, tek će se utvrditi.

RANIJE OBJAVLJENO:

Oko 14 sati planuo je požar iznad Strožanca, širi se na Perunu poviše kuća. Riječ je o požaru guste borove šume na području Rastovca. Vatra je 100-tinjak metara udaljena od prvih kuća, no širi se prema nenaseljenom vrhu brda.

Kako su potvrdili vatrogasci, na teren su upućeni vatrogasci iz Splita, Žrnovnice i Podstrane i to više ekipa i više vozila. Dignut je i kanader koji je znatno poboljšao stanje na požarištu.

Očekuje se brzo gašenje.


Vaša reakcija na temu