Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović GOTOV OČEVID Automobil u Papandopulovoj zapaljen, uzrok požara otvoreni plamen ili žar

GOTOV OČEVID Automobil u Papandopulovoj zapaljen, uzrok požara otvoreni plamen ili žar

Policija provodi kriminalističko istraživanje

Očevidom u garaži u Papandopulovoj ulici u Splitu utvrđeno je kako je uzrok požara koji je rano jutros izbio na parkiranom Hyundai Getzu  otvoreni plamen ili žar.

Sumnja se da je auto potpaljen pa policija provodi kriminalističko istraživanje.

Auto je u vlasništvu oca Petra Vuknića kojeg je početkom veljače ubio Dragomir Petrović zvani Buvel. Vukniću su sudili kao pripadniku zločinačke organizacije Željka Rajića, a Petrović je već odležao zbog brutalnog razbojništva starice u Njemačkoj koja je naknadno podlegla ozljedama.

Istražiteljima je rekao da je pucao u samoobrani i da je tražio Vuknića da ga pita tko je kriv za požar u garaži na Pujankama u kojoj je izgorio Golf njegove supruge.

Prije dva tjedna bačena je eksplozivna naprava na kiosk u kojem radi Petrovićeva supruga, a sada se potvrdilo da je automobil oca Petra Vuknića zapaljen.

Vaša reakcija na temu