Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GOTOVO Prva vožnja gradskog metroa u utorak u 10.11 sati

GOTOVO Prva vožnja gradskog metroa u utorak u 10.11 sati

Hercegovačka ulica otvorena za promet sutra ujutro

 Od utorka počinje voziti vlak koji će povezivati gradsku luku i Kopilicu. Prvu vožnju vlak ili kako je u javnosti predstavljen 'metro', imat će u 10.11 sati.

Sutra ujutro pak otvara se Hercegovačka ulica za promet. Asfaltiranje je završeno, ucrtavala se potom horizontalna signalizacija, a praktički prije svitanja prvi automobili će moći prolaziti ovom prometnicom na kojoj su se odvijali radovi već duže vremena.

Tijekom radova u Hercegovačkoj ulici postavljen je plinovod, obavljeni su radovi na prilagođavanju oborinske odvodnje, obnovljeni su instalacijski kanali i kolnička konstrukcija, obnovljen je nogostup s južne strane ceste te napravljen novi trotoar sa sjeverne strane.


Vaša reakcija na temu