Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GOTOVO S ILEGALOM Palačinkara 'Denis' odlazi s Firula!

GOTOVO S ILEGALOM Palačinkara 'Denis' odlazi s Firula!

Sami miču objekt

Nakon dvije i pol godine ilegalnog rada uklanja se ugostiteljski objekt 'Denis' kraj bolnice na Firulama. Nakon izdanog rješenja za uklanjanje, vlasnik je ovaj put shvatio ozbiljno naum gradske uprave i krenuo je uklanjati o svom trošku, nije čekao da Banovina angažira radnike. 

Od početka 2019. godine, podsjetimo, rade ilegalno jer je tada istekao ugovor s Gradom za korištenje javne površine, a novi poslije nije potpisan.

Do tada, firmi 'Midas' koja stoji iza palačinkare ispisano je devet prekršajnih naloga u pojedinačnim iznosima od 5000 kuna i četiri rješenja o uklanjanju štekata. Osim toga, ugostitelj je nekoliko puta i prijavljen građevinskoj inspekciji budući da je kiosk s vanjskim dijelom proširio na oko 40 četvornih metara.

Iza firme Midas stoje braća Denis i Ivica Pirić. Pokušali smo doći do Denisa, ali djelatnica njegove firme nije bila voljna za komunikaciju. Ivicu Pirića, bivšeg nogometaša i počasnog konzula Ukrajine, nismo kontaktirali jer je prije dvije godine u medijima kazao da se davno maknuo iz tog biznisa.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare