Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GRABOVAC NAKON ODLUKE SUDA ČASTI 'Šimundićevim činom narušava se ugled stranke. Građani su najveći gubitnici'

GRABOVAC NAKON ODLUKE SUDA ČASTI 'Šimundićevim činom narušava se ugled stranke. Građani su najveći gubitnici'

'Županijom nastavljaju upravljati oni koji su je devastirali'

Nikola Grabovac, vijećnik Domovinskog pokreta u Skupštini Splitsko-dalmatinske županije, osvrnuo se na odluku Suda časti prema kojoj Mate Šimundić nije stegovno odgovoran za postupanje protivno odlukama stranačkih tijela.

Podsjetimo, Grabovac je prijavio Šimundića nakon što je izabran za predsjednika Županijske skupštine. Tada je rekao i da će biti isključen iz stranke jer nije djelovao u skladu s dogovorom.

- Osobno smatram kako se i Šimundićevim činom i ovom odlukom Suda dodatno narušava ugled Stranke. 

Akcija Spašavanje vojnika Ryana je uspjela. Željko Kerum i Ante Sanader su ostali poluge moći u našoj Županiji, a Mate Šimundić i Marko Žaja su im to omogućili - napisao je Grabovac na Facebooku.

Naveo je kako su najveći gubitnici građani.

- Građani naše županije su ti koji su najveći gubitnici jer Županijom nastavljaju upravljati oni koji su je i devastirali. I današnja sjednica Skupštine je dokaz kako oni nastavljaju svoj dobro uhodani model - istaknuo je.

Naglasio je kako ostaje pri svom stavu.

- Ja ostajem pri svom stavu, a vrijeme će dati najbolji odgovor na cijelu situaciju. 

Nastavljam svoj rad u Skupštini kao konstruktivna oporba i dalje naglašavajući probleme koje smo komunicirali tijekom predizborne kampanje - stoji u objavi.


Vaša reakcija na temu