Foto: Pixabay.com GRAD NASTAVLJA SURADNJU S AKCELERACIJOM Potpisan aneks ugovora, plaćat će struju po potrošnji, dostaviti statički proračun, ispitati sigurnost stupova...

GRAD NASTAVLJA SURADNJU S AKCELERACIJOM Potpisan aneks ugovora, plaćat će struju po potrošnji, dostaviti statički proračun, ispitati sigurnost stupova...

Temeljni ugovor je ostao isti, vrijedi do 2024. godine, a mjesečni iznos je 75.000 kuna kojega plaćaju firmi Spalatum DMC

Tvrtka Akceleracija je potpisala aneks ugovora s gradskom firmom Spalatum DMC. Kako nam je potvrdio direktor Ante Šunjić, aneksom je regulirano sve što je bilo sporno.

Glavne točke su da će iz Akceleracije dostaviti novi statički proračun po europskom standardu, kao i da će za svaki stup gdje postoji reklama ili ju žele  postaviti, napraviti ispitivanje sigurnosti. Novost je i reguliranje plaćanja električne energije. Plaćat će je po potrošnji. 

- Ovlašteni inženjer elektrotehnike je dužan napraviti elaborat o stvarnom trošku prema kojem će se onda naplaćivati električna energija - kazao nam je Šunjić.

Važno je istaknuti i da je decidirano zapisano u aneksu da nema oglašavanja na stupovima javne rasvjete u staroj gradskoj jezgri. Temeljni ugovor je ostao isti, vrijedi do 2024. godine, a mjesečni iznos je 75.000 kuna kojega plaćaju firmi Spalatum DMC.

Uoči incidenta na Matejuški, podsjetimo, vlasnik i supruga su ostali bez koncesija nad kantama za otpad koje su također služile za reklamiranje. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(46656, "");
Pregledaj komentare