Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Grad Split objavio anketu, zanima ih što građani misle o uređenju Kašteleta

Grad Split objavio anketu, zanima ih što građani misle o uređenju Kašteleta

Može se ispuniti do 16. rujna

Iz Grada Splita poručuju da provode anketu kojom žele ispitati stavove i mišljenja građana grada Splita i okolice o uređenju uvale Kaštelet. anketa se provodi s ciljem što veće uključenosti i ugrađivanja preferencija građana u projektni zadatak javnog urbanističko-arhitektonskog natječaja za uređenje uvale Kaštelet. 

- Sam zahvat u prostoru odnosi se na uređenje obalnog dijela (plaže) od uvale Ježinac na istoku do kraja uvale Obojena na zapadu te obalni dio ispod Meštrovićevog kašteleta te sa sjeverne strane uključujući kontaktni prostor do ceste, odnosno do Šetališta Ivana Meštrovića - pojasnili su iz Banovine.

Anketa se provodi do 16. rujna, a može se ispuniti OVDJE. 

Vaša reakcija na temu