Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Grad Split u jedan dan riješio Kerumu izmjenu i dopunu građevinske dozvole za Loru

Grad Split u jedan dan riješio Kerumu izmjenu i dopunu građevinske dozvole za Loru

Ažurni kada treba

Grad Split u samo jedan dan riješio je izmjenio i dopunu građevinske dozvole za tvrtku Lora Produkt. S obzirom da iza firme stoji Željko Kerum, pitali smo Grad Split kako se izmjena i dopuna tako brzo riješila. Evo odgovora.

'Izmjenu rješenja za građenja tražio je investitor Lora produkt. Izmjenom se ne mijenjaju lokacijski uvjeti, već se dopuna glavnog projekta odnosi na mogućnost ishođenja zasebnih uporabnih dozvola.

Prvo se planira izgraditi Dio 1, podrumi, dio suterena i cjeline C1, C2 i D, a nakon toga Dio 2, dio suterena i cjeline A, AB i B.

Dakle, radi se o procesu u kojem nije potrebno provoditi e-konferenciju, niti uvid u spis stranaka jer se izmjena ne odnosi na uvjete koji po zakonu traže provedbu ovih procesnih radnji i zato se brzo riješila', stoji u odgovoru Grada Splita.

Pitali smo ih i da nam pojasne što će Kerum onda graditi u Lori, no cijeli tjedan bio je pretkratak za odgovor Grada Splita.

Vaša reakcija na temu