Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Građani u ponoć pozvonili na parlafon Petru Škoriću, bila je to poruka pred sjednicu koja je ujutro

VIDEO Građani u ponoć pozvonili na parlafon Petru Škoriću, bila je to poruka pred sjednicu koja je ujutro

Nakon što su se predstavili i predložili mu da siđe, odgovorio je: 'Prošetajte'

Stanari iz centra Splita došli su u portun Petra Škorića na Blatinama, a Bojan Ivošević mu je pozvonio na parlafon. U srijedu ujutro će se, naime, na sjednici Gradskog vijeća odlučivati o radnom vremenu objekata u gradskoj jezgri, pa su došli pred vrata predsjednika HDZ-a Split. Administrator Facebook stranice 'Dnevna doza splitskog nereda' pozvonio je na parlafon i rekao: 

- Dobra večer, ovdje stanari iz centra grada, žao nam je što Vas smetamo, ali ako biste se mogli spustiti dolje, obratiti nam se, s obzirom da smo načuli da nam sutra planirate dva mjeseca radnim danom do dva sata onemogućiti normalan život - rekao je Ivošević.

S druge strane se čulo:

- Prošetajte!

Pogledajte cijeli video...


Vaša reakcija na temu