Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Gradite li ili renovirate kuću? Jeste li zamijenili prozore, poboljšali fasadu? Ne zaboravite na ventilaciju kako biste spriječili nastanak vlage!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Gradite li ili renovirate kuću? Jeste li zamijenili prozore, poboljšali fasadu? Ne zaboravite na ventilaciju kako biste spriječili nastanak vlage!

Svatko tko gradi ili obnavlja svoj životni prostor želi da mu dom bude oaza blagostanja


Centralni sustavi su stvar prošlosti i zamjenjuju ih decentralizirani sustavi

Decentralizirani ventilacijski sustav s rekuperacijom zapravo je sličan centralnom, s tom razlikom što ga je, u odnosu na potonji, znatno lakše ugraditi. Lunos, kao najbolji decentralizirani sustav u Europi, jeftiniji je, tiši, energetski učinkovitiji, niži su operativni troškovi i ne trebaju ventilacijske kanale koje je potrebno čistiti!

Lunos - ventilacijski sustav bez konkurencije

Na hrvatskom tržištu uspješno poslujemo preko dvije godine, a na slovenskom i više od 20 godina. Tehnički podaci za Lunos sustave dokazuju superiornost visokokvalitetnog njemačkog proizvoda koji se stalno usavršava i cjenovno je vrlo pristupačan. Pogodan je za novogradnju i adaptaciju.

Bez odgovarajuće ventilacije, dolazimo do katastrofe!


Kada ne osiguramo dovoljno ventilacije u našem domu, dolazimo do katastrofe. 

'Od povećane vrijednosti CO2 u prostoru, povećane razine vlage, nedostatak kisika, pojava plijesni, loša kvaliteta zraka u prostoru općenito I sve skupa utječe na kvalitetu I zdravstveni aspekt života. Te posljedice postaju još izraženije tijekom godina boravka u takvim prostorijama', upozorava direktor, napominjući kako ljudi koji su se odlučili na sustav ventilacije bilježe veliki napredak u kvaliteti života.

Best Award 2016 – Lunos postao najbolji ventilacijski sustav u Europi. U ovom trenutku decentralizirani Lunos sustavi koriste više od 50% manje energije za vlastiti rad od centralnih sustava, tiši su i jeftiniji već u smislu ulaganja, nemaju troškove održavanja i imaju dulji životni vijek od centralnih sustava. Njihova dodatna prednost je i poseban filter za pelud, što je idealno rješenja za alergičare.


Ključne prednosti decentraliziranih ventilacijskih sustava

- Personalizirana udobnost: s decentraliziranim sustavima, ukućani imaju kontrolu nad protokom zraka, temperaturom i brzinom ventilacije u svakoj sobi. Ova prilagodba omogućuje individualne preferencije udobnosti, osiguravajući zadovoljenje svačijih potreba.

- Poboljšana kvaliteta zraka u zatvorenom prostoru: Decentralizirani sustavi aktivno uklanjaju zagađivače, alergene i višak vlage iz svake prostorije. Ovaj ciljani pristup sprječava širenje zagađivača i pomaže u održavanju zdravijeg unutarnjeg okoliša.

- Energetska učinkovitost: Neovisnim provjetravanjem svake prostorije, decentralizirani sustavi eliminiraju potrebu za klimatizacijom nenaseljenih prostora. Ovaj učinkovit pristup dovodi do značajnih ušteda energije, što rezultira nižim računima za komunalije i smanjenim utjecajem na okoliš.

- Smanjenje buke: Decentralizirane ventilacijske jedinice dizajnirane su za tihi rad, stvarajući mirno i neometano unutarnje okruženje. Recite zbogom stalnom zujanju centraliziranog sustava i uživajte u prostoru bez buke.Za više informacija i dogovor za besplatan izvid ispunite kontakt obrazac na www.lunos-hrvatska.com ili nazovite 01 4816 581 / 021 271 483 za vrijeme radnog vremena.

Vaša reakcija na temu