Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić GRADONAČELNIK NIJE LAGAO Mail od Banovine do Županije putuje cijeli dan

GRADONAČELNIK NIJE LAGAO Mail od Banovine do Županije putuje cijeli dan

Današnja pročelničina izjava je dovela do pomutnje

Županijska pročelnica Marija Vuković je primila mail od gradonačelnika Andre Krstulovića Opare u vezi pravnog režima park šume Marjan u utorak, ali, to ne znači da je poslan nakon sjednice Gradskog vijeća u ponedjeljak. Iako se radi o mailu, trebalo je oko 24 sata da stigne 'u ruke' pročelnice.

Gradonačelnik Splita je Županiji poslao mail tijekom sjednice u ponedjeljak, a Vuković ga je primila u utorak. Nespretno se, kažu, izrazila, jer nije pojasnila da je problem bio u protokolu. Podsjetimo, Vuković je na Županijskoj skupštini odgovarajući na pitanje vijećnika stranke Pametno Igora Skoke oko Marjana kazala da je zahtjev je došao jučer mailom.

- Reagirala sam odmah, uputila ga na protokol i mi ćemo postupiti po njihovom zahtjevu - rekla je.

Ispalo je da je gradonačelnik na sjednici Gradskog vijeća lagao kada je rekao da je poslao elektroničku poštu. No, to nije točno, u što smo se uvjerili vidjevši screenshot. Mail, da zaključimo, nije poslan u utorak nakon sjednice Gradskog vijeća, nego u ponedjeljak tijekom zasjedanja, a pročelničina izjava je dovela do ove pomutnje. Eto, nikako da se naviknemo da u našoj birokraciji i poslani mail ne znači da je s druge strane zaprimljen, nego i u ovom slučaju postoji protokol... 

Vaša reakcija na temu