Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Gradonačelnik Puljak sa zamjenicima nastavio s nastupnim posjetima istaknutim institucijama

Gradonačelnik Puljak sa zamjenicima nastavio s nastupnim posjetima istaknutim institucijama

'Neka naša suradnja bude na dobrobit svih građana Splita'

Čelnike istaknutih institucija od općeg interesa koje djeluju u gradu, Sveučilište u Splitu, Klinički bolnički centar Split, Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Splita i Područni ured civilne zaštite, posjetili su danas gradonačelnik Ivica Puljak i njegovi zamjenici Bojan Ivošević i Antonio Kuzmanić.

U razgovoru s rektorom Draganom Ljutićem i prorektorima splitskog Sveučilišta, gradonačelnik je izrazio uvjerenje u nastavak dobre suradnje dviju institucija kao bitne osnovice za razvoj grada pod Marjanom.

Uspješan mandat novom gradonačelniku i njegovim zamjenicima Ivoševiću i Kuzmaniću poželio je i ravnatelj splitskog KBC-a Julije Meštrović te im predstavio razvojne projekte koji će bolničkim kompleksima na Firulama i Križinama donijeti nove suvremene sadržaje, kao i nove mogućnosti medicinskog rada. - Apsolutno podržavam sve razvojne ambicije uprave KBC-a, jer Split i ovaj dio Hrvatske zaslužuju najsuvremeniji bolnički centar i medicinske usluge najviše kvalitete. Grad Split i KBC moraju biti partneri. Ta suradnja mora biti uzorna, na dobrobit svih naših građana - kazao je gradonačelnik Puljak.

Gradonačelnik je sa zamjenicima zatim posjetio Javnu vatrogasnu postrojbu na čelu sa zapovjednikom Mariom Mikasom koji je prezentirao način rada, tehničku opremljenost, kao i raspoloživost snaga za novu vatrogasnu sezonu. U Područnom ured civilne zaštite domaćin novom vodstvu Grada Splita bio je ravnatelj Srđan Kuščević. U razgovoru je istaknuta vrlo dobra dosadašnja suradnja, a Kuščević je gradonačelniku i njegovim suradnicima prezentirao način rada Operativnog centra, kao i plan aktivnosti za naredno razdoblje.

Tijekom ovog tjedna gradonačelnik Puljak sa zamjenicima Ivoševićem i Kuzmanićem posjetit će i Policijsku upravu Splitsko-dalmatinsku te vjerske zajednice u gradu Splitu.

Vaša reakcija na temu