GRADONAČELNIK SA SUPRUGOM UŽIVA NA ULTRI 'Ne pamtim da je prva večer imala ovakvu posjećenost!'

GRADONAČELNIK SA SUPRUGOM UŽIVA NA ULTRI 'Ne pamtim da je prva večer imala ovakvu posjećenost!'

Važan mi je osmijeh na licu svakog posjetitelja, građanina i radnika na Ultri - rekao je Andro Krstulović Opara

U elektroničkoj glazbi uživa i gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara koji je na Ultru došao u društvu supruge Daniele Marasović Krstulović. Poručio je kako je sretan i ponosan što je na tisuće ljudi posjetilo Split. Pohvalio je službe koje se brinu za sigurnost posjetitelja. 

- Ne želim iznositi svoj dojam, u ponedjeljak će brojke reći svoje. Mogu primijetiti kako je podij Parka mladeži dupkom pun, u tri godine otkako sam gradonačelnik ne pamtim da je prva večer imala ovakvu posjećenost. Razlog još većem zadovoljstvu bit će kada se ovo završi i podvuče crta, a nadam se da će posjetitelji iz svih krajeva svijeta odnijeti lijepe uspomene u miru, a naši sugrađani biti zadovoljni kako su ugostili posjetitelje i zaradili od turizma koji i ove godine u Splitu bilježi porast. Važan mi je osmijeh na licu svakog posjetitelja, građanina i radnika na Ultri - poručio je gradonačelnik, pa otkrio kako mu se dojmila nova lokacija. 

- Ovo je nova stranica Ultre, nije ništa čudno da jedan festival mijenja lokaciju. Primjerice, Miami je pet puta to uradio, a brojke će pokazati je li Park mladeži dobra odluka. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(48336, "");
Pregledaj komentare