Gradonačelnik Solina: Pozitivan sam na koronavirus!

Gradonačelnik Solina: Pozitivan sam na koronavirus!

Dalibor Ninčević se preko Facebooka obratio javnosti

Gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević u subotu navečer je na Facebooku objavio: 

- Drage moje sugrađanke, dragi moji sugrađani! Dužnost mi je obavijestiti vas i javnost da sam pozitivan na koronavirus.

Nisam putovao nigdje vani, pridržavao sam se svih mjera zaštite (nosio masku i rukavice ) redovito prao i dezinficirao ruke, ali odgovoran posao gradonačelnika i člana Stožera civilne zaštite, kontakti i provođenje mjera Nacionalnog stožera doveli su me negdje u kontakt s virusom.

Lagane simptome u obliku blage glavobolje i temperature od 37,4 osjetio sam u četvrtak popodne te sam se odmah stavio u samoizolaciju.

U petak nisam išao na posao, kontaktirao sam epidemiologa koji mi je sugerirao, s obzirom na posao koji obavljam i brojne kontakte, da napravim test na koronavirus.

Danas u popodnevnim satima sam obaviješten da mi je test pozitivan i naravno da sam odmah u razgovoru sa eplidemiologom dao sve kontakte (u obitelji, na radnom mjestu), a i osobno sam kontaktirao te osobe radi eventualne samoizolacije tih ljudi.

Gradska uprava i Stožer civilne zaštite će funkcionirati i dalje, dovoljnim kapacitetima provodeći sve odluke, upute i mjere.

Ja se osjećam dobro, imam blage simptome kao kod prehlade i blaže gripe, te ću od kuće koordinirati radom gradske uprave i zajedno s kolegama sudjelovati u provođenju odluka iz nadležnosti Stožera civilne zajednice grada Solina.

Ovo je samo dokaz da nitko od nas nije imun na ovaj virus.

Zato dragi moji, drage moje, čuvajte sebe i svoju obitelj, pridržavajte se striktno svih mjera i uputa Stožera i stručnih zdrastvenih službi.

Ako nije baš nužna potreba ostanite doma!

Uvjeravam vas, iz ovoga ćemo kao pojedinci i kao zajednica izaći još jači.

Vaš gradonačelnik!

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(61885, "");
Pregledaj komentare