Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Gradska uprava Sinja ponovno počinje raditi sa strankama

Gradska uprava Sinja ponovno počinje raditi sa strankama

Poštovat će se sve propisane epidemiološke mjere

Gradska uprava Grada Sinja od danas ponovno počinje s radom sa strankama po redovnom radnom i uredovnom vremenu,  uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera, izvijestio je sinjski Stožer civilne zaštite. 

- Radit će se to tako da će portir/zaštitar na ulazu ograničiti broj osoba koje mogu ući u zgradu. Za ulazak i kretanje u prostorima gradske uprave stranka/treća osoba prilikom ulaska odraditi obaveznu dezinfekciju ruku i obuće, a preporučuje se i nošenje zaštitnih maski. Stranke se trebaju zadržavati u prostorima gradske uprave što kraće vrijeme, a dolazak prijem stranke evidentirat će se u obrascu Evidencije prijema stranaka u uredu, koji je dužan voditi svaki službenik - poručuju iz Stožera. 

U prostoru ureda smije boraviti samo jedna stranka i to na udaljenosti od najmanje 1,5 m od službenika/namještenika. I dalje se preporučuje da u Gradsku upravu dolazi samo u iznimnim situacijama a da se sva komunikacija nastavi obavljati elektronički, telefonom  ili  poštom.

- Mole se građani da se i dalje pridržavaju svih mjera propisanih od strane Hrvatskog Zavoda za javno zdravstvo, te da budu odgovorni prema sebi i svima oko sebe - dodali su.

Vaša reakcija na temu