Gradski kotar Spinut poziva na besplatne radionice za djecu

Gradski kotar Spinut poziva na besplatne radionice za djecu

Radi se o likovnom, glazbenom i edukativnom zabavnom sadržaju

S početkom drugog polugodišta u prostorijama Gradskog kotara Spinut započele su besplatne dječje radionice, koje su likovnog, glazbenog i edukativnog zabavnog sadržaja.

Organizator radionica je udruga 'Tulipani', koja želi pomoći djeci da uspješno savladaju različita gradiva iz školskih predmeta, potaknuti njihovu znatiželju i kreativnost, omogućiti im da se druže i kvalitetno provedu svoje slobodno vrijeme. 

Radionice se održavaju subotom u dvije grupe, od 10 do 11.20 su djeca od 1. do 4. razreda osnovne škole, a od 11.30 do 12.30 su djeca od 4 do 7 godina. 

Za ugodno druženje djece brinu učiteljice Ksenija i Tihana, te studentica Ana. Poželjno je najaviti dolazak na broj 095/500-6082.

- Zadovoljan sam i sretan što smo s udrugom 'Tulipani' uspostavili suradnju u organizaciji radionica za djecu Spinuta i obližnjih kotareva. Ovakve radionice su prava mogućnost da dijete razvija kreativnost i maštu, da uči kroz zabavu i igru. Pored Salsa plesa, raznih radionica (od patchworka do raznovrsnih radionica u suradnji s Kvartash ekipom), predavanja ugledne psihologinje prof. Ljubice Uvodić - Vranić i djelovanja raznih udruga (udruga za rad s djecom s disleksijom, udruge za borbu protiv ovisnosti o drogama i alkoholu...), ovakvim sadržajem učinili smo prostorije kotara mjestom ugodnog druženja za sve generacije - rekao nam je predsjednik kotara Spinut Andrija Čaljkušić.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(9972, "");
Pregledaj komentare