Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ANTIPEDOFILSKI PAKET Grmoja izjednačio pedofile i  homoseksualce

ANTIPEDOFILSKI PAKET Grmoja izjednačio pedofile i homoseksualce

Tvrdi da su ga tijekom EURA 'zlostavljali' LGBTQ sadržajima u reklamama

'Podržavate li moju inicijativu da se što je moguće žurnije izglasa Antipedofilski zakon kojim će se uvesti najstrože moguće kazne za pedofile ali i zaštititi djecu od seksualnih sadržaja i LGBTQ propagande?'. 


Upitao je to MOST-ov saborski zastupnik Nikola Grmoja svoje pratitelje na Facebooku, a nakon što je na N1 gostujući ustvrdio da su ga tijekom EURA 'zlostavljali' LGBTQ sadržajima u reklamama.

- Izradit ću antipedofilski paket u kojm ću predložiti strože kazne za pedofile, a gdje će možda i to biti jedan dio zakona – zašto bi se djeci to promoviralo?

Zašto bi se djeci promovirali određeni seksualni sadržaju, LGBT propaganda ili bilo što drugo?

LGBT propaganda – svatko ima pravo živjeti na način na koji misli da je to ispravno. Ali ne moram ja dok gledam EURO biti izložen toj propagandi, svaka reklama je bila LGBT propaganda. Smatram, neovisno o mađarskom zakonu, da EU nema pravo uplitati se u zakonodavstvo država članica.

Imamo građanski odgoj, kao i seksualni odgoj, kroz različite predmete. Mađarski bi zakon trebao proučiti, no ako je za EU sporno da se djeci nameću određeni sadržaj i uvjerenja, koja se protive mojim uvjerenjima, protiv sam toga.

Smatram da će netko kada postane punoljetan moći odlučiti tko je. S 15 godina ne možete donijeti odluke o svom životu. Ne bih želio da netko nameće svoja uvjerenja, kazao je Nikola Grmoja.

Na pitanje što bi se dogodilo kada bi mu kćer sa 18 godina došla i rekla kako ima djevojku, Grmoja kaže da je ni u kojem slučaju ne bi odbacio.

Vaša reakcija na temu