Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Gušio i silovao ženu, poslije je uhodio i snimao s prijateljem, osuđen je

Gušio i silovao ženu, poslije je uhodio i snimao s prijateljem, osuđen je

Ostaje iza rešetaka do daljnjeg

Na jedinstvenu kaznu od pet i pol godina zatvora osuđen je Splićanin optužen za silovanje supruge, prijetnje i obiteljsko nasilje.

U stanu je nasrnuo na suprugu koja mu je rekla da ne želi analni seks. Uhvatio ju je za obje ruke te ušao u njen analni otvor unatoč njezinom protivljenju. Gurnuo joj je glavu u kut kauča i onemogućio disanje. Unatoč tome što je izgubio erekciju, nije odustao. Nastavio je s teškim kaznenim djelom protiv spolne slobode sve dok supruga nije izgubila snagu i dok joj nije nestalo zraka.

Nakon što je supruga pokrenula rastavu braka, u nakani da je prestraši, namjeravao je angažirati nekakvog Bugarina da je teško ozljedi. To je doznala od prijatelja iz Argentine.

Nakon razvoda slao joj je poruke i vrijeđao je. Govorio joj je da je kučka, mentalno čudovište, jad, govno odvratno, smeće, sramota te poremećeno i psihički bolesno stvorenje. Poruke je slao i djelatnicima Hrvatskog zavoda za socijalnu skrb tijekom postupka razvoda. U porukama ju je vrijeđao i omalovažavao. Nazivao ju je perverznom sponzorušom koja ima fetiš na starce, tvrdio da ima ljubavnika od 60 godina i da je psihički bolesno i poremećeno stvorenje koje je razorilo brak. Uhodio ju je i snimao susrete s prijateljem koji joj je prenio prijeteće poruke.

Za teško kazneno djelo protiv spolne slobode dobio je pet godina zatvora, za prijetnju šest mjeseci, a za obiteljsko nasilje jednu godinu. Kako je osuđen strože od pet godina zatvora, produljen mu je istražni zatvor u kojem se nalazi nešto duže od godinu i pol dana.

Vaša reakcija na temu