Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GUŽVA NA SPLITSKIM CESTAMA Prometna nesreća, semafor izvan funkcije...

GUŽVA NA SPLITSKIM CESTAMA Prometna nesreća, semafor izvan funkcije...

Danas u popodnevnim satima su se stvarali čepovi na prometnicama

Na splitskim prometnicama, posebice na izlazu iz grada i jednim dijelom i kroz Zvonimirovu ulicu stvarale su se veće gužve. Iako smo navikli i na veća prometna zagušenja u srcu sezone, ovaj put najmanje su 'krivi' turisti, iako ima i stranih registarskih tablica. 


Prometna nesreća se dogodila na nadvožnjaku Visoka iz smjera Lovrinca. Sudarila su se tri automobila i kamion, a prema prvim informacijama, dvije osobe su zatražile liječničku pomoć.

Osim što se dogodio taj sudar, za prometne čepove je zaslužno i to što je semafor bio izvan funkcije u Ulici Domovinskog rata i Zbora narodne garde. Dogodilo se to baš u frekventnim satima, kada brojnim Splićanima završava radno vrijeme i to je jedan od razloga 'zakrčenja'. 

Dodajmo da se oko sat vremena kasnije, iza 17 sati, i u Dugom Ratu dogodila nesreća. Vozač teretnog vozila je izgubio kontrolu u vožnji i udario u zid. Kako doznajemo, nije bilo potrebe za liječničkom intervencijom.


Vaša reakcija na temu