Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Harambaša pod istragom, nakon prometne je zvao šefa policije u Sinju

Harambaša pod istragom, nakon prometne je zvao šefa policije u Sinju

Ivo Vukasović izazvao je prometnu nesreću u alkoholiziranom stanju

Alkarski harambaša Ivo Vukasović u utorak se u Brnazama zabio u kolonu od tri automobila. Prvo vozilo je bilo zaustavljeno ispred pješačkog prijelaza. Nije bilo ozlijeđenih, samo materijalna šteta.

Ispostavilo se da je Vukasović vozio pod utjecajem alkohola. Izmjereno mu je 1,2 promila te mu je izdan obvezni prekršajni nalog za izazivanje prometne nesreće i vožnju pod utjecajem alkohola.

Stvar time, međutim, nije okončana budući da su nam u PU splitsko-dalmatinskoj potvrdili da se protiv Vukasovića provodi kriminalističko istraživanje zbog njegovog ponašanja nakon same nesreće. Službeno se nije moglo doznati za koje se kazneno djelo provodi istraživanje, no čini se da je u pitanju sumnja u poticanje zlouporabe položaja i ovlasti.

Vukasović je, naime, nakon nesreće, nezadovoljan postupanjem policajaca na očevidu, zvao šefa policijske postaje u Sinju. Navodno je samo tražio da ga puste da ponovno puše jer mu nije bilo jasno kako je instrument pokazao da je pod utjecajem alkohola, no želji mu nije bilo udovoljeno.

Vukasović danas nije htio ništa komentirati.

Vaša reakcija na temu