Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Igor Jakšić HDZ-ov vijećnik: Gradonačelniče, zašto ne priznate kolegama iz SDP-a da ste u koaliciji s HDZ-om?

HDZ-ov vijećnik: Gradonačelniče, zašto ne priznate kolegama iz SDP-a da ste u koaliciji s HDZ-om?

Zašto ne priznate i sebi da vas ova uloga gradonačelnika izluđuje i transformira u osobe kakve ste do prije pet mjeseci oštro kritizirali i osuđivali - napisao je Jakša Balov

HDZ-ov gradski vijećnik Jakša Balov na Facebooku je u ponedjeljak navečer objavio sljedeći tekst:

- Zašto gradonačelniče, zašto?

Zašto ne priznate kolegama iz SDP-a da ste u koaliciji s HDZ-om? Njima bi to značilo najviše na svijetu. Tada bi sigurno slijedili svaki vaš politički korak bez javnog pogovora i otpora, premda i ovako na pucket vaših prstiju mijenjaju stavove kako zaželite. 

Zašto ne priznate kolegama iz MOST-a da ste spremni potvrditi ispred kamera i javnosti da oni nisu dio vaše vladajuće koalicije? To im je važno kada se spominju novi izbori, naravno, oni će vas vjerojatno opet nakon istih podržati. 

Zašto ne priznate svojim članovima u Vijeću da vam nije stalo do novih izbora? Pustili ste ih da se sramote iznesenim prijedlogom o samoraspuštanju Vijeća, a koji je kao takav pravno neutemeljen i neostvariv. Lijepo od vas što ste ih ohrabrili i odgovornost prebacili na oporbu jer naravno, oporba je kriva za vaše propuste. 

Zašto ne priznate nama i oporbenjacima da vas silno živciramo kada ukazujemo na sve vaše propuste, a kojih je do sada bilo i previše za prvih 140 dana vlasti?

Zašto ne priznate našim sugrađanima pa da zaborave na očekivanja koja su imali prema vama jer mnoga vaša predizborna obećanja ipak nisu ostvariva ili će biti tek iza 2024? -  a još s prvim danom vašeg mandata, zatražili ste još jedan mandat. Baš hrabro i odlučno! 

Zašto ne priznate i sebi da vas ova uloga gradonačelnika izluđuje i transformira u osobe kakve ste do prije pet mjeseci oštro kritizirali i osuđivali, a danas tako podsjećate na njih.

Zašto gradonačelniče, zašto?


Vaša reakcija na temu