Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HDZ-ovi ministri Bačić i Malenica najpopularniji su političari u Dalmaciji

HDZ-ovi ministri Bačić i Malenica najpopularniji su političari u Dalmaciji

Evo tko su još bili vaši favoriti

Parlamentarni izbori u IX. i X. jedinici pokazali su da su u Dalmaciji najpopularniji HDZ-ovi ministri Branko Bačić i Ivan Malenica. Bačić i Malenica bili su nositelji lista pa možda i ne čudi ovakav rezultat. Prvi je dobio 14.289, a drugi 14.193 glasova. 

Iskusni veteran SDP-a Ranko Ostojić, nositelj liste Rijeke pravde u X. izbornoj jedinici, sa 12.434 dobacio je do trećeg mjesta. Slijede MOST-ovci Miro Bulj i Božo Petrov. Sinjski gradonačelnik bio je nešto uspješniji sa 11.589 glasova. Petrova je zaokružilo 11.176 birača. 

Sabina Glasovac druga je najpopularnija SDP-ova političarka u Dalmaciji. Za nju je glasao 10.421 birač. 

Adut Domovinskog pokreta u X. izbornoj jedinici Stipo Mlinarić probio se na ovu listu s 9492 glasova. Ostvario je bolji rezultat od HDZ-ovca Damira Krstičevića koji s 9.171 glasom kompletira popis najpopularnijih političara u Dalmaciji.

Vaša reakcija na temu