Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović HDZ traži tematsku sjednicu o stanju u JU PŠ Marjan: 'Skupili smo dovoljan broj potpisa!'

HDZ traži tematsku sjednicu o stanju u JU PŠ Marjan: 'Skupili smo dovoljan broj potpisa!'

'Odavno je jasno da je u posljednje dvije godine u toj ustanovi nešto itekako trulo'

Klub vijećnika HDZ-a u splitskom Gradskom vijeću traži sazivanje tematske sjednice o stanju u Javnoj ustanovi za upravljanje Park šumom Marjan.

'Sve nas vijećnike i vijećnice u Gradskom vijeću danas je dočekalo pismo stručne voditeljice u Javnoj ustanovi za upravljanje park šumom Marjan Ingrid Pečarević. Možemo slobodno reći da nas ništa od navedenoga nije ni zateklo ni iznenadilo jer je već odavno jasno da je u posljednje dvije godine u toj ustanovi nešto itekako trulo. Zavjet šutnje o stanju u toj ustanovi kod pojedinaca iz vladajuće strukture je očito prekinut, a samim time je jasno da je voda došla do grla i da je vrijeme za uzbunu. Jasno je da je jedan od osnovnih problema jedna osoba - Srđan Marinić, intimus i prijatelj dogradonačelnika Ivoševića, osoba kojeg ni izostanak i najosnovnijih stručnih kvalifikacija ne priječi da već godinama glumi ravnatelja i marjanskog šerifa', poručuje Tomislav Šuta u ime Kluba vijećnika.

Jasno je dodaje, kako se šutnja ove gradske uprave o alarmantnom stanju u JU Marjan konačno mora prekinuti. 

'Stoga obavještavamo javnost kako su vijećnici iz Kluba vijećnika HDZ-a skupili dovoljan broj potpisa za sazivanje tematske sjednice Gradskog vijeća o stanju u Javnoj ustanovi za upravljanje park šumom Marjan. Tražit ćemo da svi oni koji su suodgovorni za ovo stanje, a u prvom redu zamjenik gradonačelnika Ivošević i nekadašnji 'koordinator za Marjan' Marinić polože račune vijećnicima i cijeloj javnosti', zaključuje Šuta.

Vaša reakcija na temu