Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HGSS dva puta intervenirao u okolici Sinja

HGSS dva puta intervenirao u okolici Sinja

Ozlijeđena je osoba pod vrhom Svilaje, a i auto je palo preko zida

U 13:30 na dežurni telefon HGSS Stanice je došla je dojava o ozlijeđenoj osobi pod vrhom Svilaje, na 1250 m visine. Sumnjalo se na moždani udar radi čega je osoba pala i ozlijedila glavu i ruku.

Akcija spašavanja izvedena je uz pomoć helikopter HRZ-a. Ipak, zbog jakog vjetra nije se moglo pristupiti spašavanje u podvijesu helikoptera već je unesrećeni transportiran zemaljskim putem do mjesta slijetanja. Akcija je završena u 15:00.

Prilikom povratka s akcije na Svilaji ekipa Ispostave Sinj naišla je na vozilo koje je palo preko zida i ostalo visjeti. Policija je bezuspješno više od sat vremena pokušavala izvući to vozilo iz nezavidnog položaja. Naši članovi su uz pomoć vitla izvukli to vozilo.

Vaša reakcija na temu