Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HOROR U SPLITU Žena izbodena nožem, sina odvela policija

HOROR U SPLITU Žena izbodena nožem, sina odvela policija

Istražitelje je dočekao užasan prizor u stanu u Mosećkoj

Umirovljenica Iva Piplović ubijena je u svom stanu, a policija je na kriminalističku obradu odvela njenog sina Matu, 28-godišnjeg kuhara koji se ambulantno liječio zbog psihe. Imao je propisanu terapiju, provjerit će se je li ju uzimao. Pregledat će ga psihijatar kako bi se utvrdilo je li ubrojiv. 

Policija je do stana na šestom katu zgrade u Mosećkoj ulici stigla oko 15 sati nakon poziva zabrinute rodbine da ne mogu uspostaviti kontakt s Ivom već nekoliko dana. U stanu su policajci zatekli prizor iz horor filma. Ženu su pronašli mrtvu u sobi. Imala je niz rana od noža po tijelu i vratu, koliko točno ustanovit će se obdukcijom. Sin je odmah priveden.

Posljednji put Iva Piplović viđena je jučer ujutro oko 11 sati ispred zgrade. Pretpostavlja se da je ubijena sinoć ili jutros. Sina Matu vidjeli su jutros kako puši na balkonu. Živjeli su sami nakon što je prije tri mjeseca umro njezin suprug.

Vaša reakcija na temu