Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HOS-ovce policija pustila na kninski trg tek nakon svečanog programa

HOS-ovce policija pustila na kninski trg tek nakon svečanog programa

U par navrata čuo se i pozdrav 'Za dom spremni', kazala je Marica Kosor

Na kninski trg policija danas nije pustila nekoliko stotina pripadnika HOS-a i drugih ratnih postrojbi, među kojima je bilo i onih u majicama s natpisom 'Za dom spremni', no pušteni su nakon završetka svečanosti. 

Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske, kazala je kako je nekoliko stotina pripadnika HOS- a i drugih braniteljskih udruga, kojima policija nije dopustila dolazak na Trg dr. Ante Starčevića, za cijelo vrijeme trajanja programa pjevalo jer su bili nezadovoljni takvom odlukom. Navela je i kako se u par navrata čuo i pozdrav 'Za dom spremni', a nekolicina ih je nosila majice neprimjerenog sadržaja.

Na pitanje zašto branitelji, među kojima je i bivši ratni zapovjednik IX. bojne HOS-a 'Rafael vitez Boban' Marko Skejo, nisu mogli ući na trg kako bi pratili program, odgovorila je kako je to zato što nisu imali akreditacije, a prostor gdje se održava program zbog epidemioloških mjera prima tek šestotinjak uzvanika.

Po završetku svečanog programa HOS-ovci i pripadnici drugih braniteljskih udruga pušteni su na trg.

Vaša reakcija na temu