Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Pogledajte kako izgleda novi splitski hotel, prvi u Dalmaciji specijaliziran za 'health & fitness' segment

FOTOGALERIJA Pogledajte kako izgleda novi splitski hotel, prvi u Dalmaciji specijaliziran za 'health & fitness' segment

Marvie ima 76 smještajnih jedinica od čega dva apartmana te predivnu krovnu terasu s vanjskim bazenom, a tu su i tri etaže podzemne javne garaže

Na splitskoj Zenti s radom je počeo Marvie Hotel & Health, a prvo medijsko predstavljanje ovog turističkog objekta zakazano je za četvrtak ujutro. Radi se o investiciji tvrtke Tromont realiziranoj u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvoj u vrijednosti 105 milijuna kuna. Riječ je o prvom hotelu na području Dalmacije specijaliziranom za 'health & fitness' segment, koji pruža niz specijaliziranih usluga iz područja medicinskog wellnessa.

Hotel ukupne kvadrature 9400 metara četvornih ima tri etaže podzemne javne garaže, zatim 76 smještajnih jedinica od čega dva apartmana te predivnu krovnu terasu s vanjskim bazenom. Tu je i restoran sa specijaliziranom gastronomskom ponudom i prostran wellness u kojem su osim unutarnjeg bazena i vrhunske ponude sadržaja za odmor i relaksaciju, smještene i Ordinacija fizikalne medicine i rehabilitacije i Dermatološka ambulanta za estetsku medicinu.

- Kreativnu gastronomsku ponudu baziranu na modernoj kuhinji od najkvalitetnijih mediteranskih namirnica s velikim izborom bezglutenskih jela restorana Da'Mar osmislio je mladi chef Martin Grubiša. Također, svim gostima na raspolaganju su i usluge nutricioniste kako bi u potpunosti uživali u ukusnim delicijama bez obzira na režim prehrane kojeg provode - navode iz hotela.

Projekt je realiziran prema arhitektonskom rješenju splitskog arhitektonskog ureda 'Atelier Šverko i Šverko', dok je vizualni identitet autorsko djelo studija za kreativne komunikacije 'CARLI + SOSA'.

Vaša reakcija na temu