Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Ilustracija Hrvat u Njemačkoj pred djecom ubio suprugu

Hrvat u Njemačkoj pred djecom ubio suprugu

Susjedi su ispričali da su čuli kćer kako u suzama na hrvatskom vrišti: Mama, krvariš!

U utorak rano u jutro, nakon glasne svađe, 42-godišnji muškarac s hrvatskim državljanstvom, u Bad Soden-Salmünsteru, nožem je izbo suprugu i smrtno je ozlijedio. Susjedi su oko 5 sati ujutro čuli vriskove i alarmirali hitne službe, priopćila je policija.

Bilo kakva pomoć stigla je prekasno za 38-godišnjakinju koja je pronađena mrtva u kuhinji s ubodnom ranom. Susjedi su ispričali da su čuli kćer kako u suzama na hrvatskom vrišti: Mama, krvariš! Navodni počinitelj, 42-godišnji suprug, u početku je pobjegao automobilom, malo kasnije se sam prijavio u policijskoj postaji u Aschaffenburgu, izvijestili su policija i tužitelji, javlja RTL. 

Pozadina sukoba još uvijek je potpuno nejasna, rečeno je ujutro, ali se pretpostavlja da je suprug loše prihvatio ženin zahtjev za razvod braka. U potrazi za 42-godišnjakom korišten je i policijski helikopter. Istragu su preuzeli Javno tužiteljstvo u Hanau i Kriminalistička policija u Gelnhausenu.

Djeca od 13 i 15 godina bračnog para, svjedočila su kobnoj svađi te su sada pod nadzorom tima za krizne intervencije, javlja RTL.

Vaša reakcija na temu