Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HRVATSKE CESTE: Od nedjelje u funkciji privremena rampa iz Solina na Poljičku

HRVATSKE CESTE: Od nedjelje u funkciji privremena rampa iz Solina na Poljičku

Očekuje se bolja prometna protočnost

Radovi na izgradnji privremene rampe s deniveliranog kolnika D8 (Ulica Zbora narodne garde) na zapadni servisni kolnik su završeni. U sklopu 3. faze prometne regulacije u nedjelju 3. listopada godine u 9 sati privremena rampa stavlja se u prometnu funkciju, obavještavaj iz Hrvatskih cesta.

- Stavljanjem privremene rampe u uporabu očekuje se bolja prometna protočnost od dosadašnje, budući će privremenom rampom biti osiguran direktan prilaz iz smjera sjevera (Solin) na Poljičku ulicu te prestaje uputa korištenja alternativnih pravca za smjer prema Poljičkoj ulici (izuzev za smjer iz pravca Ulice Domovinskog rata u smjeru Poljičke ulice u samoj zoni gradilišta koji ostaje zatvoren do završetka radova).

Ova faza regulacije će se uz manje etapne dopune zadržati do završetka izgradnje projektirane rampe, a čija će izgradnja započeti u narednom periodu.

I dalje molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i pridržavanje privremene regulacije prometa i danih uputa kako bi se osiguralo sigurno prometovanje za vrijeme izvođenja radova, poručuju.

Vaša reakcija na temu