Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HSP Split: Gradonačelniče, je li ovako zamišljen Tehnološki park Dračevac?

HSP Split: Gradonačelniče, je li ovako zamišljen Tehnološki park Dračevac?

Pravaši su poslali fotografije koje su snimili u bivšoj vojarni

HSP Split je poslao priopćenje vezano za Tehnološki park Dračevac. Radi se o odgovoru Krešimiru Budiši, savjetniku splitskog gradonačelnika Andre Krstulovića Opare, koji im je poručio da su pomiješali kruške i jabuke prilikom nedavne HSP-ove objave vezane za Prometove garaže i Tehnološki park Dračevac

U današnjem priopćenju naslovljenom 'Gradonačelniče Opara, je li ovako zamišljen Tehnološki park Dračevac?', uz fotografije su pravaši poručili sljedeće:

- S obzirom da smo mi u HSP-u pomiješali neke stvari, odnosno da ne znamo što su kruške, a što jabuke, niti više znamo tko je u Splitu gradonačelnik, a tko njegov savjetnik, odlučili smo se osobno uvjeriti kako napreduje značajan gradski projekt uređenja bivše vojarne Dračevac. Tako smo se uputili vidjeti je li možda gospodin Budiša u pravu kada kaže da sve ide prema planu kada govorimo o Tehnološkom parku Dračevac. Obilaskom bivše vojarne Dračevac uistinu smo se uvjerili da sve ide prema planu  Opara - Budiša, a o čemu svjedoče i fotografije iz priloga, koje su zapravo model upravljanja gradom Splitom. Ono čime se oni hvale svatko savjestan i odgovoran bi se, najblaže rečeno sramio. Međutim, možda mi nemamo dovoljno znanja, iskustva ni vizije pa ne razumijemo da pompozno najavljivani projekt Tehnološkog parka Dračevac treba izgledati upravo ovako.

Vaša reakcija na temu