Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić HSP SPLIT: Osuđujemo fizički  napad na Andru Krstulovića Oparu!

HSP SPLIT: Osuđujemo fizički napad na Andru Krstulovića Oparu!

Politička nesposobnost nije opravdanje za nasilje nad njim, poručuju iz stranke

'Hrvatska stranka prava se kroz svoje političko djelovanje zalaže za poštivanje ljudskih prava i sloboda sukladno Ustavu RH. Činjenica da će Andro Krstulović Opara ostati upisan velikim slovima kao  najnesposobniji gradonačelnik Splita koji je Grad doveo do ruba propasti i koji nije napravio niti jedan značajan projekt u Splitu ne daje nikome za pravo upotrebe fizičke sile nad njim', poručuju iz splitskog HSP-a.  

Nadalje navode kako 'znaju da je veliki dio naših sugrađana razočaran u političko djelovanje gradonačelnika Opare koji u tri godine svojeg mandata nije napravio apsolutno ništa, međutim jedini ispravan način kako bismo ga se riješili u političkom smislu jest izlazak na lokalne izbore u svibnju iduće godine'. 

'Hrvatska stranka prava kritizirala je, ali i nudila pomoć gradonačelniku Opari, međutim on na sve one koji nisu u potpunosti 'njegovi' gleda kao neprijatelje i osobe s kojima ne želi niti razgovarati.

Unatoč tome što smatramo da je desetljećima unazadio Grad Split ovim putem osuđujemo fizički napad na Andru Krstulovića Oparu kao što ćemo osuditi i svaki drugi oblik nasilničkog ponašanja i ugrožavanja temeljnih ljudskih prava i sloboda', kažu HSP-ovci.

Vaša reakcija na temu