HSP Split nabrojio Oparina obećanja iz 2017. i ostvareno dvije godine kasnije

HSP Split nabrojio Oparina obećanja iz 2017. i ostvareno dvije godine kasnije

Gradonačelnik je potpuno u pravu jer se Split ozbiljno treba zabrinuti za svoju budućnost

Splitski HSP smatra da je najavljivani program gradonačelnika Splita Andre Krstulovića Opare na polovici mandata doživio potpuni debakl! U deset točaka su usporedili obećanja koja je Krstulović Opara dao 2017. godine i ono što je ostvario dvije godine poslije.

Umjesto zapošljavanja mladih ljudi koje je obećao, HSP-ovci navode kako je zatvoreno 450 radnih mjesta na Žnjanu zbog navodnog preuređenja žnjanskog platoa. Umjesto rješavanja zagušenja prometa koje je obećavao, došao je do potpune bezidejnosti i pogubljenosti na tu temu o čemu svjedoči metro bez putnika. 

- Projekt Zelenog Karepovca je u dvije godine započeo?! Cjelokupna izgradnja prometne infrastrukture svela se na takozvani kružni tok i bojanje dva pješačka prijelaza. Poticanje malih i srednjih poduzetnika te tradicionalnih obrta u centru grada svodi se na to da je poduzetništvo za njega nepoznanica. Obećavao je dječje vrtiće, škole i nogostupe oko škola, a mi imamo neupisanu djecu u vrtiće što najbolje govori o brizi gradonačelnika za najmlađe. Na razvoj kreativnih industrija i IT tehnologije nemamo komentara, a da bi vidjeli kako se razvija Split kao mediteranski polis kulture, dovoljno proći Hrvojevom ulicom od Rive do Đardina što najbolje pokazuje viziju gradonačelnika - poručuju splitski HSP-ovci.

Jedan od gradonačelnikovih slogana bio je i 'Split - grad koji brine'.

- Gradonačelnik je potpuno u pravu jer se grad Split ozbiljno treba zabrinuti za svoju budućnost, a kada je u pitanju program sporta i rekreacije, sve što o sportu u Splitu možemo reći je da 'Hajduk živi vječno!' Nažalost, polovica mandata gradonačelnika Krstulović¢a Opare je iza nas, a pozitivnih stvari i kvalitetnih rješenja nije ni bilo. Gradonačelnik bez vizije, znanja i sposobnosti, okružen istim takvim suradnicima, bolje niti zna, a niti može - zaključuju HSP-ovci.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(48145, "");
Pregledaj komentare