Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Huligani iz Kaštela rasplakali se pred sucem, ali zatvor nisu izbjegli

Huligani iz Kaštela rasplakali se pred sucem, ali zatvor nisu izbjegli

Stariji nasilnik je priznao sve za što ga se tereti, a mlađi se branio šutnjom

Mladi divljaci iz Kaštela, 19-godišnjak i 17-godišnjak, koji su maltretirali vršnjaka, a snimka zgrozila javnost, tijekom dana su privedeni zbog iznude i neovlaštenog prometa drogama, a određen im je jednomjesečni istražni zatvor.

Stariji nasilnik je priznao sve za što ga se tereti te mu je istražni zatvor određen zbog opasnosti od ponavljanja djela. Maloljetnik se, pak, branio šutnjom, a na Bilicama je zbog opasnosti od ponavljanja djela i zbog opasnosti da bi mogao utjecati na svjedoke i ometati istragu.

Slobodna Dalmacija doznaje da su obojica rasplakali i na ispitivanju na ODO-u, ali i pred sucem istrage, a on im je poručio da su u protekla dva dana postali poznati u cijeloj zemlji, ali ne po dobrome te da dobro razmisle o onome što su učinili.

Vaša reakcija na temu