Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HUMANITARNA AKCIJA Našem Renatu Gogoševiću potrebna je pomoć

HUMANITARNA AKCIJA Našem Renatu Gogoševiću potrebna je pomoć

Evo kako možete sudjelovati

U tijeku je humanitarna akcija za pomoć Renatu Gogoševiću koji se oporavlja od teške operacije. Mladi sportaš trenutno nije sposoban za rad, a njegovoj obitelji je svaka pomoć dobrodošla dok on ne stane na noge.

Novčane priloge možete uplatiti na račun:

Dušanka Jelenković Gogošević 

HR 2024840083121381710

'Dragi ljudi, naš prijatelj, divan mladi čovjek, reprezentativac i prvak u kick-boxingu ,profesionalni boksač i veliki pozitivac. Zamolila bih za Vašu pomoć. Naime, nakon sto mu je puknuo hematom i ognjojio se dobio je sepsu te je bio životno ugrožen. Renato je uspješno nedavno operiran, ali nažalost nije sposoban za rad. Stoga osobno molim sve koji mogu da pomognu Renatovoj obitelji dok on sam ne stane na noge. Unaprijed hvala svima od srca', stoji u objavi na Facebooku.

Vaša reakcija na temu