Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot I napadač i žrtva bili su u istoj školi: 'Borili smo se, ali je nažalost opet skrenuo'

I napadač i žrtva bili su u istoj školi: 'Borili smo se, ali je nažalost opet skrenuo'

Ravnateljica škole kaže da ju je kontaktirala policija

Marija Kezele, ravnateljica srednje škole 'Braća Radić' kazala nam je kako zna za odvratno nasilje nekoliko dana i da je s policijom bila u kontaktu. Jedan od napadača, naime, je netom završio trogodišnje obrazovanje, a napadnuti dječak još pohađa školu, treći razred počinje sljedeći tjedan.

Javnost je saznala kada je snimka danas završila u medijima.

-  Što čovjek ima pametno komentirati u ovakvim situacijama? Strašno je što rade, a još strašnije što takve scene snimaju - kazala nam je još uvijek vidno potresena ravnateljica.

Rekla nam je i da je s napadačem bilo problema u školi, 'uvijek na rubu incidenta', ali su se trudili oko njega da ga usmjere na pravi put.

- Najgore je mladu osobu izbaciti iz škole, tek onda joj se otvaraju vrata kriminala. Borili smo se, trudili, ali nažalost opet je 'skrenuo' -  zaključila je.

Vaša reakcija na temu