Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
I SPLIT SVOJU VRUJU IMA 'Devastaciju prirode i bespravnu gradnju možete doživjeti i u Park šumi Marjan'

I SPLIT SVOJU VRUJU IMA 'Devastaciju prirode i bespravnu gradnju možete doživjeti i u Park šumi Marjan'

Društvo Marjan o radovima u uvali Ježinac

Ne trebate ići na Vruju na Festival bespravne gradnje i devastacije prirode, ugođaj možete doživjeti i na Ježincu u Park šumi Marjan, poručili su putem Facebooka iz Društva Marjan.

'Apsurd br. 1

Upravni odjel za prostorno planiranje, uređenje i zaštitu okoliša Grada Splita u veljači 2020. izdaje Građevinsku dozvolu za zahvat na Ježincu. Isti odjel Grada Splita 2021. očituje se da se zahvat može izvoditi bez građevinske dozvole (dokumenti u komentarima).

Apsurd br. 2

Građevinska inspekcija 28.06.2021. tvrdi da nema osnova za postupanje jer se zahvat na Ježincu izvodi prema Glavnom projektu oznake TD 19/20  za koji su izdane potvrde javnopravnih tijela  sukladno Pravilniku o jednostavnim građevinama. Javnopravno tijelo Splitsko-dalmatinske županije 10.06.2021. donosi Rješenje kojim odbija izdati dopuštenje za zahvat koji se izvodi prema Glavnom projektu oznake TD 19/20 (dokumenti u komentarima).

Apsurd br. 3

Investitor 02.06.2021. zahtjeva izdavanje dopuštenje za izvođenje radova rekonstrukcije potpornih i ogradnih zidova kojih više nema, jer ih je već uklonio.

Napomena: Dokumenti izdani od strane Upravnog odjela za prostorno planiranje, uređenje i zaštitu okoliša Grada Splita izdavani su prije primopredaje vlasti, poručuju iz Društva Marjan.


Vaša reakcija na temu