Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović IBCI s partnerima na sajmu GASTPro: 'Bavimo se kompletnim opremanjem hotela, apartmana i stanova'
GASTPro Piše: Dalmatinski portal

IBCI s partnerima na sajmu GASTPro: 'Bavimo se kompletnim opremanjem hotela, apartmana i stanova'

Tvrtke NIRS i Textor prezentiraju svoju ponudu na zajedničkom štandu u Spaladium Areni

Na jednom od štandova GASTPro sajma, izlagači su i tvrtka IBCI sa svojim partnerima Textor, NIRS, Conti marketing i D-Color.

- IBCI se bavi opremanjem hotela, apartmana, kao i privatnih stanova i to prije svega prodajom namještaja, ali u suradnji s našim partnerima mogući su i ostale stvari vezane uz opremanje od početka pa do kraja - kazala nam je Silvana Pivčević, direktorica tvrtke.

IBCI ima sjedište u Splitu, izložbeni salon nalazi se u Spinutu, na adresi Lučica 4, a direktorica Pivčević je posebno istaknula jedan proizvod.

- Riječ je o talijanskom proizvodu, a radi se o krevetu koji se iz dvosjeda pretvara u pravi krevet, a ujedno je i ormar. Zahvaljujući tome, prostor od cca 15 kvadrata, može postati studio apartman - kazala je Pivčević.

IBCI-ijev partner NIRS bavi se prodajom sitnog inventara za ugostiteljstvo, radi se o širokom rasponu artikala namijenjenom za HORECA tržište.


- Imamo više od 20 godina iskustva, a osim navedenog, proizvodimo i tekstil po mjeri - radnu odjeću, nadstolnjake... Koncept je takav da u NIRS-u možete kompletno opremiti svoj objekt, pa u ponudi imamo i potrošni materijal, madrace, namještaj po mjeri - kazao nam je Karlo Čizmić, voditelj uvoza-izvoza i nabave, te prodajni predstavnik u ovoj tvrtki, koja se nalazi na Dračevcu.


Textor je također jedan od partnera...

- Bavimo se trgovinom i proizvodnjom tekstila za opremanje objekata i domaćinstava - hotela, hostela, apartmana, brodova, ustanova i drugih objekata. Okupljamo tim s dugogodišnjim iskustvom na području tekstilne industrije - kazala nam je Tončica Baković, prodajni savjetnik u tvrtki Textor, čija se maloprodaja nalazi u Lovretskoj ulici, odmah pokraj hotela Globo, dok je veleprodajna jedinica smještena na Kopilici.

Vaša reakcija na temu