Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IDE U ZATVORSKU BOLNICU Napadaču s Bačvica određen pritvor, slomljene su mu obje noge

IDE U ZATVORSKU BOLNICU Napadaču s Bačvica određen pritvor, slomljene su mu obje noge

Hrvoje Š. na ispitivanje je doveden u invalidskim kolicima. Kaže da je sam pao, ali i da ga je policajac udarao u bolnici

Sutkinja istrage splitskog Županijskog suda odredila je istražni zatvor Hrvoju Š. koji je jučer rano ujutro nožem ranio četiri muškarca nakon izbacivanja iz kluba na Bačvicama. Pritvor je određen radi opasnosti od ponavljanja djela budući da je Hrvoje Š. dosad više puta osuđivan zbog droge, nasilja i imovinskih delikata. 

Poslat će ga u zatvorsku bolnicu jer su mu slomljene obje noge. Kaže da je sam pao skačući sa zida dok je bježao policajcima nakon krvoprolića na Bačvicama. Požalio se kako ga je jedan policajac udarao po glavi u bolnici. Na ispitivanje je doveden u invalidskim kolicima. 

U urinu mu našli pet promila alkohola?! 

Tvrdi da nije izvadio spolovilo i mokrio po podiju u klubu, već da je popravljao hlače. Smatra da je došlo do nesporazuma. Naljutio se kada su ga izbacili pa je otišao kući po nož, vratio se i napao ljude pred klubom. Tvrdi da nije htio ubiti. Događaja se ne sjeća najbolje jer je bio na kombinaciji alkohola, droge i tableta za smirenje. Kaže da su mu u urinu našli pet promila alkohola. 

Policija ga je prijavila za četverostruki pokušaj ubojstva, no istraga će provesti za pokušaj ubojstva policajca koji je uboden u leđa te tri pokušaja teškog ozljeđivanja. Osim policajca koji se u klubu zatekao van službe, odnosno, na godišnjem odmoru, nastradali su i voditelj kluba, zaštitar te gost iz Australije. 

Vaša reakcija na temu