Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić Igor Stanišić žestoko odgovorio Društvu Marjan: 'Zašto sada ne prosvjedujete protiv deset puta većih vlaka?'

Igor Stanišić žestoko odgovorio Društvu Marjan: 'Zašto sada ne prosvjedujete protiv deset puta većih vlaka?'

Kao posljedica vašeg pritiska na gradsku vlast osnovan je krizni stožer koji je osmislio ovakvu sanaciju kakvu imamo sada

Predsjednik Gradskog vijeća Igor Stanišić odgovorio je Društvu Marjan na prozivke.

- Ravnatelj Javne ustanove za upravljanje park šumom Marjan Damir Grubšić nije ni uspio upoznati javnost s detaljima sanacije, a udruge i aktivisti su stvorili histeriju da se takvom metodom priprema teren za građevinski lobi. Istim argumentima uspjeli ste uvjeriti veliki broj građana da prosvjednom povorkom na Marjanu zaustave takvu sanaciju, a kao posljedica vašeg pritiska na gradsku vlast osnovan je krizni stožer koji je osmislio ovakvu sanaciju kakvu imamo sada. Sve dalje ide vama na dušu - iznio je.

Na koncu reakcije je postavio i pitanje:

- Zašto sada ne prosvjedujete protiv deset puta većih vlaka? Zar se više ne bojite građevinskog lobija? Ili ga se nikada niste ni bojali!

Vaša reakcija na temu