Foto: Veljko Martinović IMA LI KRAJA BEZOBRAZLUKU? Splitskog gradonačelnika pita vijećnik Prkić

IMA LI KRAJA BEZOBRAZLUKU? Splitskog gradonačelnika pita vijećnik Prkić

Opara ne sluša savjetnike, uhljebljuje do 'pro razine', poručuje

Splitski gradski vijećnik stranke Pametno, Jakov Prkić revoltiran najnovijom najavom splitskog gradonačelnika, Andre Krstulovića Opare o smanjenju broja zaposlenih u Banovini, na Facebooku je objavio:

'Ima li kraja bezobrazluku? Nakon što je pompozno početkom travnja A.K. Opara najavio drastične rezove i predstavio svoj krizni financijsko-gospodarski tim na čelu s prof. Kružićem nije se dogodilo ništa. Profesora Kružića A.K.O. više ne spominje. A kako će ga spominjati kad niti jedan njegov savjet nije poslušao. 

Dapače, krenuo je u suprotnom smjeru. Grad je osnovao je novu javnu ustanovu Hrvatski dom, zapošljava još komunalnih redara i njihovih 'savjetnika', zapošljava i HNK unatoč dugu koji još nije saniran, a sve to ide direktno na teret proračuna. 

I da sve to začini i naruga nam se A.K.O. je osnovao radnu grupu za izradu Plana smanjivanja broja službenika i namještenika u Gradskoj upravi. I osoba na čelu te skupine je voditeljica Odsjeka za upravljanje ljudskim potencijalima i pomoćne poslove koja je zaposlena u veljači ove godine iz drugog pokušaja jer je prvi neslavno propao, pa je gradonačelnik poništio natječaj i raspisao novi za novo radno mjesto. 

I sada osoba (uhljeb pro razine) koja o lokalnoj samoupravi zna manje od prosječnog vijećnika sa tri mjeseca iskustva u Gradskom vijeću će izrađivati plan smanjivanja broja službenika i namještenika. Ne bi bilo loše da za početak krene od svog radnog mjesta. 

Bravo A.K.O.!!! Iskrene čestitke za domišljatost. Ovo je nadmašilo i Rješenje o osnivanju i imenovanju Povjerenstva za revidiranje i izmjenu Zaključka o korištenju prometnica u dijelu Park-šume Marjan jer gradonačelnik A.K.O. koji ima sve ovlasti ne želi izmijeniti odluku svog prethodnika i smanjiti promet Marjanom. Zato dođite danas u 18.30 na rampu kod Instituta i napravite đir biciklom do Bena da vas svi vide jer onaj na bičikleti to ne može od srama i stida', poručio je Prkić.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(71511, "");
Pregledaj komentare