Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić IMA LOGIKE? Za direktorska mjesta gradskih firmi traži se samo motivacijsko pismo, za Športske objekte i program rada

IMA LOGIKE? Za direktorska mjesta gradskih firmi traži se samo motivacijsko pismo, za Športske objekte i program rada

Zamjenik gradonačelnika je objasnio zašto

Raspisan je natječaj za ravnatelja Javne ustanove Športski objekti nakon što je aktualni ravnatelj Tomislav Borozan dao mandat na raspolaganje. 

U natječaju se, između ostalog, traži četverogodišnji program rada i motivacijsko pismo.

S druge strane, u gradskim firmama na raspisanim natječajima za direktorska mjesta ne traži se program rada, nego samo motivacijsko pismo. 

- Smatram da je dobro imati program rada, a za druge firme ćete morati pitati zamjenika Kuzmanića - odgovorio nam je Igor Skoko, potpredsjednik Upravnog vijeća Športskih objekata o uvjetima prijave.

Pomislili smo da to možda znači da su u Gradu uvidjeli grešku, ali ako je suditi prema odgovoru dogradonačelnika Antononija Kuzmanića, postoji razlika. 

- Natječaj za Javnu ustanovu je raspisalo Upravno vijeće. Grad je raspisao za gradske tvrtke i želimo proširiti krug ljudi koji se mogu javiti na natječaj - odgovorio je zamjenik.

Dakle, prema Kuzmaniću, prilaganje programa rada znači da bi prednost imao netko iz firme. Tom logikom se za Stanoupravu, Čistoću, Parkove i nasade te Splitsku obalu traže kandidati van firme, a za Športske objekte ne?

Vaša reakcija na temu