Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash INCIDENT Crnogorski pomorci pili i pušili u avionu pa napali stjuardesu

INCIDENT Crnogorski pomorci pili i pušili u avionu pa napali stjuardesu

U Podgoricu je jutros sletjelo 320 pomoraca kompanije Royal Caribbean

U Podgoricu je jutros sletjelo 320 pomoraca kompanije Royal Caribbean, među kojima se, prema podacima vlade Crne Gore, nalazilo 89 pomoraca iz Hrvatske, 25  iz Albanije, 37 iz Bosne i Hercegovine, 26 iz Srbije. 

Međutim, vijest o njihovom sigurnom povratku zasjenio je skandal 15-ak crnogorskih pomoraca koji su uhićeni u zrakoplovu, odmah po slijetanju, javlja Morski.hr

- Skoro su nas vratili natrag. Napili su se, pušili u avionu, napali stjuardese. Jedan idiot im je pobjegao, pa sam ga ja uhvatio i njega su uhitili - ispričao je jedan od Hrvata koji je sletio u podgoričku zračnu luku i koji je zajedno s ostalim Hrvatima dobro.

- Stjuardesa je izgrebana po vratu i bruka je da od 143 crnogorska pomorca 10% uhapsi policija - kaže Crnogorac.

- Pušili su u avionu, protupožarni alarm se palio valjda 20 puta. Onda kad su im išli uzeti cigarete i alkohol, napali su stjuardesu. Pa je nju išao braniti kolega, pa skoro izbila tuča. Onda pijani neku curu putnicu isto napali - prepričava za Morski.hr Hrvat koji još uvijek ne može doći k sebi od noćne more koju je imao u povratnom letu.

Vaša reakcija na temu