Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
INCIDENT NA KAŠJUNIMA Vlasnik parcele na Marjanu prijavljen zbog prijetnje, privode ga pritvorskom nadzorniku

INCIDENT NA KAŠJUNIMA Vlasnik parcele na Marjanu prijavljen zbog prijetnje, privode ga pritvorskom nadzorniku

Ima i mjeru zabrane približavanja Marku Pejnoviću

Planirana rampa na prilazu za popularnu splitsku plažu Kašjune uzbunila je duhove, a reagirala je i policija. Naime, vlasnik jedne od parcela na Marjanu nasrnuo je na ravnatelja Park šume Marjan, Marka Pejnovića kojem je i prijetio. 

Iz policije su nam odgovorili kako je 50-godišnji muškarac prijavljen zbog prijetnje i danas će ga predati pritvorskom nadzorniku.

Osim toga, utvrdili su i kako je prekršio Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira zbog čega će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog. Također, određena mu je mjera zabrane približavanja Pejnoviću te uspostavljanja i održavanja kontakta s njim.

Vaša reakcija na temu