Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
INCIDENT NA MARJANU Splićanin kombijem probio rampu: 'Ne puštaju me do vlastite kuće, pa di to ima?!'

INCIDENT NA MARJANU Splićanin kombijem probio rampu: 'Ne puštaju me do vlastite kuće, pa di to ima?!'

Djelatnici Park šume Marjan pozvali su policiju

Večeras je došlo do incidenta na ulazu u Park šumu Marjan na cesti koja vodi do Zoološkog vrta. Dario Alujević probio je kombijem rampu.

'Ne puštaju me do vlastite kuće, pa di to ima?! To je prepreka na nerazvrstanoj cesti, to tu ne smije po zakonu biti. Ja sam već iscrpio sve pravne mogućnosti, nema kome se nisam obratio, ali ništa nije pomoglo', kazao nam je Alujević.

Ravnatelj Park šume Marko Pejnović na mjestu događaja zbraja štetu. Pozvao je policiju, kaže nam da Alujević nije pušten s kombijem preko rampe jer za njega nema dozvolu, nego za druga vozila.

'Već neko vrijeme upozoravali smo dotičnog gospodina da mu kombi ne može biti bez dozvole na području Park šume, bio je s tim jako dobro upoznat, dozvole ima za osobne automobile, a za kombi dozvolu nije mogao dobiti. Večeras je na silu odlučio proći kroz rampu nakon što mu je djelatnik rekao da ne može. Sve je snimljeno, na snimci se vidi i kako je djelatnik Park šume bio u opasnosti i da ga je kombi zamalo udario. Pozvali smo policiju, koja je jako brzo došla na mjesto događaja i obavlja mjere i radnje iz svoje nadležnosti. Poduzet ćemo sve zakonom predviđene korake da se ovakvo ponašanje sankcionira', kazao nam je ravnatelj Park šume Marjan.

Vaša reakcija na temu