Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot INCIDENT NA PAZARU 'Vozač je nastavio raditi, nažalost, naviknuli su na verbalne napade'

INCIDENT NA PAZARU 'Vozač je nastavio raditi, nažalost, naviknuli su na verbalne napade'

Putnik je htio, ali nije uspio udariti šofera

Napad na vozača Prometa na liniji broj 60 koji se odvio na stanici na Pazaru komentirao nam je direktor gradske firme Miroslav Delić.

Radi se, srećom, samo o verbalnom nasilju, a iako je huligan više puta zamahnuo prema vozaču, opisao nam je Delić, nije ga uspio dohvatiti.

- Na ulazu je momak tražio tri karte kod vozača i držao novčanicu od 1000 kuna u ruci. Šofer mu je pokušao objasniti da mora dati kune, pa da će dobiti karte, ali ovaj je uporno samo držao novac. S obzirom na to da je taj momak govorio na engleskom jeziku, vozač je mislio da ga ne razumije dok mu objašnjava pa je zamolio jednu putnicu da mu prevede, što je ona i napravila. Onda je krenulo vrijeđanje vozača i to na hrvatskom jeziku, a potom i pokušaji udarca - prepričao nam je Delić.

Rekao nam je i da se vozač odmah snašao, zamolio brojeve mobitela od putnika svjedoka, a gospođa koja je prevodila je bez problema rekla da će dati iskaz bude li potrebno.

- Kako nije bilo fizičkog napada, a vozač je rekao da se osjeća dobro nakon nemilih scena, nastavio je voziti. Nažalost, oguglali su naši šoferi na verbalne napade - iskreno je obrazložio Delić.

Kao prilog tome dodao je i da su u posljednjih nekoliko dana bili izloženi uvredama, u Dugopolju je zbog vidno alkoholiziranog  putnika pozvana policija, a potom je i na Sukoišanskoj bio sličan incident gdje je izvrijeđan šofer.

Vaša reakcija na temu