Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash INCIDENT NA PUJANKAMA Splićanka nožem ubola muškarca zbog frizure

INCIDENT NA PUJANKAMA Splićanka nožem ubola muškarca zbog frizure

Nije bila zadovoljna kako joj je ošišao dečka

Sudac istrage splitskog Županijskog suda odredio je istražni zatvor 58-godišnjoj Splićanki koja je na Pujankama ubola kuhinjskim nožem muškarca u njegovom stanu na Pujankama. 

Razlog napada je bizaran. Žena je u stan dovela 30 godina mlađeg dečka na frizuru. Čini se da nije bila zadovoljna kako je muškarac obavio posao pa je dograbila nož sa stalka i ubola ga u rame. 

Ozlijeđenom je pomoć ukazana u bolnici, a žena je s kaznenom prijavom za nanošenje teške tjelesne ozljede privedena na ispitivanje u Državno odvjetništvo te joj je naknadno određen pritvor da ne utječe na svjedoke. 

Dečko osumnjičene je stranac s prijavljenim boravkom u Splitu.

Vaša reakcija na temu