Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
INCIDENT NA ŽNJANU: Opet napad na vozača Prometa, huligani mu razbili arkadu i pobjegli

INCIDENT NA ŽNJANU: Opet napad na vozača Prometa, huligani mu razbili arkadu i pobjegli

Vozača je Hitna odvela u bolnicu, policija traga za dvojicom huligana

 Oko 15 sati na početnoj stanici linije broj 7 na Žnjanu napadnut je vozač Prometa. Zatražio je karte od dvojice mladića, a oni su ga napali. Jedan ga je udario šakom u glavu i razbio mu arkadu. Ostavili su ga u krvi i pobjegli. Na mjesto napada stigla je policija. U potrazi su za napadačima. Hitna pomoć odvezla je vozača Prometa u bolnicu.

'Ovo je još jedan u nizu napada na vozače Prometa. Opravdana je potreba za zakonskim izmjenama da se napadi na vozače javnog gradskog prijevoznika tretiraju kao napadi na službene osobe. U kontaktu sam s gradonačelnikom koji je najoštrije osudio napade i dao punu podršku radnicima u njihovom nastojanju da im se prizna status službene osobe', kazao nam je direktor Prometa Miroslav Delić.

Otkrio nam je i kako je prije nekoliko dana napadnut i vozač na liniji broj 15.

'Trojica huligana su u vožnji nasilno otvorili vrata autobusa. Došlo je do ispuštanja zraka iz sustava i kada je vozač izašao provjeriti o kakvom se kvaru radi, oni su ga još i napali. Potom su pobjegli', kazao nam je Delić.

Vaša reakcija na temu